Training Alpha web

Wil je de warmtepompen van alpha innotec op afstand volgen qua werking? Wil je bij storingen analyseren wat er mogelijk aan de hand is voordat je naar de locatie gaat? Deze training geeft je de handvaten om de log files via Alphaweb op te halen, te analyseren en instellingen van de warmtepomp op afstand uit te kunnen lezen en te kunnen veranderen. Met behulp van praktijk cases ga je zelf aan het werk met de analyse.

Toelatingseis

Je hebt de training Inbedrijfname Alpha innotec warmtepompen reeds gedaan en ervaring met de Alpha Innotec warmtepompen is gewenst.

COVID-19 maatregelen

We zullen ons op deze dag houden aan de 1,5 meter regel waarbij er individueel gewerkt wordt op de computers en met de warmtepompen. De groepsgrootte zal daarom ook beperkt zijn tot max. 6 personen.

Dit gaan we behandelen:

  • Alpha web: de mogelijkheden op de website
  • Software update voor regelaars
  • Analyse- en simulatie software
  • Doornemen werkwijze met de analyse software (Dataviewer)
  • Cases van storingen

Voor wie?

De training is bedoeld voor servicemonteurs, technische binnendienst, hoofd service en projectleiders die voor servicedoeleinden of onderhoudstrajecten de gegevens uit de Alpha innotec warmtepompen moeten uitlezen en analyseren.

Doel training

In korte tijd inzicht geven in het werken met Alphaweb en de onderliggend mogelijkheden. De focus zal verder op het analyseren van de log gegevens van de Alpha innotec warmtepompen liggen.

Lesmateriaal en afronding

Bij de start van de training ligt het papieren lesmateriaal voor je klaar. Aan het einde van de dag ontvang je alle presentaties en aanvullende technische documentatie op een USB-stick. Vanuit Nathan zullen wij tijdens de ochtend gebruik maken van Pc’s. Deze zullen vanuit Nathan in bruikleen neergezet worden. Hierop hebben we de benodigde software al geïnstalleerd. Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

Duur training

Een ochtend van 08:30 uur tot 12:30 uur. We sluiten af met een lunch van 12:30 tot 13:00 uur

Kosten

De kosten bedragen €125,- (excl. 21% btw) per training. Dit is inclusief lesmateriaal, lunch, koffie en thee.

Locatie

Hoofdkantoor Nathan, Mega 2 in Zevenaar

AANMELDEN TRAINING

Gegevens contactpersoon
ManVrouw


BedrijfsgegevensGewenste datum

Gegevens cursist
(S.v.p. invullen indien gegevens cursist afwijken van gegevens contactpersoon)
ManVrouw


Gegevens facturatie
Naar welk e-mailadres mag de factuur toegezonden worden?

Heeft u nog vragen of opmerkingen? (Of eventuele dieetwensen)

BESCHIKBARE DATA